Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Γκιουλέκας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας ξαναγύρισε στην ύφεση, τα ελλείμματα και τις περικοπές» (βίντεο)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
«Αυτό που έγινε την Κυριακή ήταν ένα φιάσκο το οποίο πλήττει την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας. Χθες, όμως, συνεκλήθη η Κοινοβουλευτική Ομάδα στην οποία όλοι συμφώνησαν να πέσουν η τόνοι, να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η διαδικασία και να διασφαλισθεί η ενότητα της παράταξης», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι εκείνο το όργανο το οποίο διαθέτει την πρόσφατη λαϊκή εντολή και πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να διασφαλίσει την διαδικασία της ανάδειξης του νέου Προέδρου.

Μετά το φιάσκο της Κυριακής δεν μπορούμε να αφήσουμε τους ίδιους ανθρώπους να ολοκληρώσουν την διαδικασία. Δεν θέλω να καταλογίσω δόλο σε κανέναν. Ωστόσο, όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Η ματαίωση των εκλογών γέμισε θλίψη και οργή τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που η ίδια η ΝΔ προσκάλεσε στις κάλπες.

Για αυτό και χθες πρότεινα την άμεση εκλογή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μιας πενταμελούς έκτακτης Επιτροπής από βουλευτές, η οποία θα αναλάβει την ευθύνη της ομαλής ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στη ΝΔ»,συμπλήρωσε ο Κ.Γκιουλέκας και τόνισε ότι:

«Πέρα από τις εσωκομματικές διαδικασίες της ΝΔ οφείλουμε να ολοκληρώσουμε γρήγορα την διαδικασία ανάδειξης του νέου Προέδρου γιατί και ο τόπος χρειάζεται μια αντιπολίτευση να ασκήσει τον ρόλο που της ανέθεσαν οι πολίτες».

Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις, λίγο αργότερα, στην εκπομπή «ΕΡΤ Ενημέρωση», ο βουλευτής Θεσσαλονίκης σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έβαλε πάρα πολύ υψηλά τον πήχυ και τώρα περνούν συνεχώς από κάτω.

Υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού υποσχόμενοι 13η σύνταξη και τώρα βλέπουμε μειώσεις συντάξεων, αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών, δραστικές μειώσεις στους δικαιούχους του ΕΚΑΣ και τον αρμόδιο Υπουργό να ανακοινώνει βασική εθνική σύνταξη στα 386 ευρώ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κ.Γκιουλέκας.

«Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου που πριν λίγους μήνες κατηγορούσε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ως “χουντικής προέλευσης” και ότι “καταλύουν την Δημοκρατία”, οι ίδιοι άνθρωποι έφεραν χθες στο Κοινοβούλιο δώδεκα ΠΝΠ προς κύρωση!

Και τώρα ο κ.Τσίπρας θέλει διάλογο και συνεργασία. Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να γίνει δεκανίκι στα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μας ξαναγύρισε στην ύφεση, στα ελλείμματα και τις περικοπές. Σε αυτά δεν θα μας βρουν συμπαραστάτες. Θα πορευθούν μόνοι τους», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Σημεία συζήτησης από την εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega"


Από την εκπομπή "ΕΡΤ Ενημέρωση"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ