Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

3 χρήσεις για το σκισμένο καλσόν που θα σας εκπλήξουν

Πόσα καλσόν έχετε σκίσει; H απάντηση σίγουρα είναι "πολλά" ενώ υπάρχουν φορές που δεν προλαβαίνετε να φορέσετε ένα καλσόν ούτε μια φορά. Με το που κάνετε την κίνηση να το βάλετε, αυτό σκίζεται. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα σκισμένο καλσόν για να μην το πετάξετε.

Θήκες για το πλυντήριο Είναι γνωστό πως δεν είναι καλό να τοποθετούμε εσώρουχα και κάλτσες ελεύθερα στο πλυντήριο καθώς μπορεί να γίνουν ατυχήματα. Για το λόγο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλσόν και να βάλετε μέσα σε αυτό κάλτσες ή εσώρουχα. Έτσι, δε πρόκειται με τίποτα να τα χάσετε και να μένετε συνεχώς με μονές κάλτσες.

Ιδανικό για ξεσκόνισμα Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να διώξετε τη σκόνη από τα έπιπλά σας είναι να φορέσετε το σκισμένο καλσόν σας σαν γάντι. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ξεφορτώνεστε τη σκόνη ακόμα και μερικά λεπτά πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας.

Αντικαταστήστε με αυτό το βαμβάκι Αν σας έχει τελειώσει το βαμβάκι και παρόλα αυτά θέλετε να ξεβάψετε τα νύχια σας, κόψτε ένα κομμάτι από το καλσόν σας και αντικαταστήστε με αυτό το βαμβάκι. Θα ξεβάψετε τα νύχια σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ