Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Γκιουλέκας: «Ο λογαριασμός του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται τώρα» (video)

«Η κυβέρνηση της “πρώτη φορά Αριστεράς” η οποία υποσχέθηκε να βγάλει τη χώρα από την κρίση φέρνει στον ελληνικό λαό μία φοροκαταιγίδα 6,5 δισεκατομμυρίων. Ο λογαριασμός του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται τώρα.

Τα στοιχεία του προϋπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση αποκαλύπτουν την μαύρη αλήθεια. Προβλέπουν ύφεση, αύξηση της ανεργίας, φόρους και δυσβάσταχτα μέτρα.

Δυστυχώς, μιλάνε οι αριθμοί. Οι αυξήσεις στον ΦΠΑ, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η μείωση των κοινωνικών επιδομάτων, η επαναφορά της εισφοράς αλληλεγγύης, οι αυξήσεις φόρων.

Και τώρα έρχεται η ίδια κυβέρνηση να αυτοδιαψευστεί, λέγοντας πως αυτά τα στοιχεία θα αλλάξουν. Μάλλον τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζουν σε άλλη χώρα ή προσπαθούν να παρουσιάσουν μία ωραιοποιημένη κατάσταση», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Ενημέρωση».

Ερωτηθείς για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας ο Κ.Γκιουλέκας ανέφερε:

«Στη Νέα Δημοκρατία δεν ψάχνουμε τον Αντι-Τσίπρα. Ψάχνουμε έναν δικό μας ηγέτη, με πολιτικά χαρακτηριστικά, που θα εκφράσει τον χώρο της Κεντροδεξιάς και θα αλλάξει όλα τα κακώς κείμενα. Δεν είμαστε πλέον στην εποχή των αρχηγών, αλλά στην εποχή των αρχών.

Είναι μια συλλογική υπόθεση και θα ήταν ανεύθυνο να πάρω θέση πριν δω και συζητήσω με όλους τους υποψηφίους.

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι μια γρήγορη και δημοκρατική διαδικασία προκειμένου η Νέα Δημοκρατία, με τη νέα ηγεσία της, να είναι χρήσιμη για τον τόπο», κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ