Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πρώτη Πανθεσσαλονίκεια Συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας

Τη Δευτέρα 2 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Αβραάμ Μπεναρόγια θα διεξαχθεί η πρώτη Πανθεσσαλονίκεια Συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας.

Η ψήφιση και υλοποίηση του τρίτου Μνημονίου συνεχίζει τη χειροτέρευση της ζωή του λαού, με νέα φοροκαταιγίδα, ένταση των ιδιωτικοποιήσεων, περαιτέρω διάλυση των εργασιακών σχέσεων, νέα συρρίκνωση συντάξεων, επιδρομή στα αγροτικά εισοδήματα και στα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα, όπως και σειρά άλλων μέτρων που θα προωθηθούν τους επόμενους μήνες.

Άμεση ανάγκη είναι να δημιουργηθούν μέσα από τα κοινωνικά κινήματα και την πολιτική δράση αντιστάσεις και αναχώματα απέναντι στην μνημονιακή πραγματικότητα, με κατεύθυνση την συνολική ανασυγκρότηση του λαϊκού κινήματος. Η ΛΑ.Ε. έδωσε και συνεχίζει την μάχη κατά της εφαρμογής των μνημονίων και την πλήρη παράδοση της χώρας στους δανειστές.

Για αυτό προχωράμε άμεσα στην πρώτη μεγάλη Πανθεσσαλονίκεια Συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας για να αποτιμήσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών και την κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει ο λαος και κυρίαρχα να προγραμματίσουμε τις δράσεις της επόμενης περιοδου και τις αναγκαίες κινήσεις συγκρότησης της Λαϊκής Ενότητας.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Λαϊκής Ενότητας να συμβάλουν στην συγκρότηση του πολιτικού μετώπου και να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της εφαρμογής των μνημονίων, για τη ριζοσπαστική εναλλακτική διέξοδο από την κρίση προς όφελος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ