Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Γκιουλέκας: «Δεν μπορεί να μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών» (video)

"Κανείς δεν μπορεί να μονοπωλεί την κοινωνική ευαισθησία. Μακάρι η Ελλάδα να είχε τις απαραίτητες υποδομές να περιθάλψει όλους αυτούς τους πρόσφυγες.

Δεν μπορούμε, όμως, να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών. Δεν μπορούν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες να συνωστίζονται στα νησιά μας χωρίς στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής, χωρίς να μπορούν να φιλοξενηθούν ανθρώπινα",ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στο Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού "E" και τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα.

"Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαφήμιζε ότι η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή χώρα που μπορεί να υποδέχεται τους πάντες δεν ξέραμε τα αποτελέσματα;

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν στο προεκλογικό του πρόγραμμα νομιμοποίηση όλων των μεταναστών δεν ήξερε τα αποτελέσματα αυτής της διαφήμισης;

Με αυτούς τους τραγικούς χειρισμούς φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Δίνουμε μια άσχημη εικόνα στο εξωτερικό αλλά, κυρίως, διαμορφώνεται μια αφόρητη κατάσταση στο εσωτερικό, μια εικόνα χάους, για την οποία υπεύθυνη είναι η επτάμηνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ", κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ