Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Εστειλε κατά λάθος στο αφεντικό της τόπλες φωτογραφία της -Η απάντησή του (δείτε τα μηνύματα)

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης καθενός. Να στείλει μήνυμα σε λάθος παραλήπτη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια γυμνή φωτογραφία. Και όταν αυτός που τελικά την παραλαμβάνει δεν είναι ο σύντροφος, αλλά το... αφεντικό!

Αυτός ο κακός εφιάλτης πήρε σάρκα και οστά για μια νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία αργά τη νύχτα επιχείρησε να στείλει στον σύντροφό της μια τόπλες φωτογραφία της με τη λεζάντα «Τι θα σου λείψει αυτό το Σαββατοκύριακο» μέσω του Snapchat. Έκανε, όμως, λάθος και την έστειλε στο αφεντικό της!



Απτόητος ο διευθυντής της νεαρής, αντί να κάνει ότι δεν συνέβη ποτέ, απάντησε στην υπάλληλό του γράφοντάς της σε μορφή σημειώματος: «Γεια σου, μάλλον δεν προόριζες αυτό το μήνυμα για εμένα, αλλά σε παρακαλώ να είσαι πιο προσεκτική. Είμαι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ». Και όχι μόνο έγραψε με κεφαλαία τη λέξη «αφεντικό», αλλά την υπογράμμισε κιόλας για να δείξει τη σοβαρότητα της κατάστασης.



Το Snapchat είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Οι χρήστες του είναι κυρίως 13 με 25 ετών αλλά στην αρχή της πορείας του είχε χτυπηθεί από κακή φήμη καθώς οι περισσότεροι νέοι το χρησιμοποιούσαν για να ανταλλάζουν σέξι φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ