Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Σίμος Καμπουρίδης: «Όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό Πανελλήνιο»

Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Ανοικτής Θάλασσας ORCi & IRC
«Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα το δείξουμε και στο Πανελλήνιο. Έχουμε βέβαια μια σημαντική απώλεια αυτή του Δημήτρη Δεληγιάννη, που δεν θα μπορέσει να αγωνισθεί, για επαγγελματικούς λόγους, αλλά έτσι και αλλιώς ολόκληρη η ομάδα έχει μάθει από τον Δημήτρη πώς να λειτουργεί και να αντιδρά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Λόγια του 40χρονου Σίμου Καμπουρίδη, του κυβερνήτη του σκάφους «Bullet-Encode», νικητή του φετινού Ράλι Αιγαίου, ο οποίος συνέχισε μιλώντας με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας ORCi & IRC, που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς:

«Το ότι στην φετινή διοργάνωση υπάρχουν τρία πολύ μεγάλα σκάφη είναι κάτι ιδιαίτερα θετικό για πολύ θέαμα και έντονο συναγωνισμό. Δεν είναι πολλές οι φορές που συναγωνίζονται σκάφη τόσο μεγάλα, όπως το δικό μας, το Optimum των Λιβά – Λάζου και το Atalanti ΧVI του Ανδρεάδη. Όμως και τα άλλα συμμετέχοντα σκάφη είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλα βοηθούν λοιπόν για να έχουμε ένα πολύ δυνατό Πανελλήνιο».

Οι κορυφαίοι ιστιοπλόοι και τα καλύτερα Ελληνικά σκάφη ανοικτής θαλάσσης, θα βρεθούν αντιμέτωπα την ερχόμενη εβδομάδα στο Φαληρικό Όρμο, εκεί όπου από την Τετάρτη 9 έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, θα διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης ORCi & IRC. Παράλληλα ο ΙΟΠ θα διοργανώσει στον ίδιο χώρο και στις ίδιες ημερομηνίες, τον αγώνα ORCi & IRC Open International Offshore Regatta στη μνήμη του Σπύρου Δήμου.

Μια διοργάνωση που γίνεται σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης (ΕΑΘ) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ