Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Ζωής ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη

Ο ΟΚΑΝΑ σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στη Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Electra Palace, Αριστοτέλους 9, Αίθουσα Βυζάντιο), για την παρουσίαση του Φεστιβάλ Ζωής ΟΚΑΝΑ, που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, στη Νέα Παραλία (άγαλμα Κων/νου Καραμανλή). Το Φεστιβάλ γίνεται στο πλαίσιο του έργου ΕΣΠΑ «Καμπάνια ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις».

Το έργο του Οργανισμού και την Καμπάνια Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, με κεντρικό μήνυμα «Εθισμένοι στη ζωή», θα παρουσιάσει ο κ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος, Πρόεδρος ΔΣ ΟΚΑΝΑ. Για το έργο του Οργανισμού και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα μιλήσει ο κ. Κων/νος Γαζγαλίδης, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Συντονιστής Μονάδων & Υπηρεσιών ΟΚΑΝΑ Βορείου Ελλάδας.

Στη συνέντευξη τύπου θα παρευρεθεί η κα. Καλυψώ Γούλα, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μαζί μας θα είναι και οι καλλιτέχνες κ.κ. Δημήτρης Ζερβουδάκης και Γιώργος Παπαποστόλου, μέλος του συγκροτήματος ΜΠΛΕ.

Μέσα σ’ ένα περιβάλλον με χρώματα, σχήματα και μουσικές συμμετέχουμε όλοι όσοι είμαστε «Εθισμένοι στη ζωή».

Αισιοδοξία, Δύναμη, Ελευθερία, Χαρά, Δημιουργία δίνουν τον τόνο σε ένα Φεστιβάλ Ζωής, προσκαλώντας το κοινό της πόλης της Θεσσαλονίκης να ακούσει, να μάθει και να πράξει.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει ενημερωτικές δράσεις, εκθέσεις, δρώμενα και συναυλία αγαπημένων καλλιτεχνών και μουσικών συγκροτημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ