Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΑΟΚ παίρνει και Ραϊκοβιτς;

Ρεπορτάζ της σερβικής αθλητικής εφημερίδας «Blic» αναφέρει ότι ο Ραϊκοβιτς, ο οποίος αγωνιζόταν από το 2011 μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν στο Αμβούργο, τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Στο δημοσίευμα, το οποίο δεν αναφέρεται πηγή, σημειώνεται ότι ο υψηλόσωμος αμυντικός δέχθηκε στενό... μαρκάρισμα από την Παρτιζάν για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, αλλά τελικά αποφάσισε να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο επειδή θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Europa League, αλλά και επειδή θα συναντήσει στην Θεσσαλονίκη τον άνθρωπο που τον πήρε στην Τσέλσι και στο Αμβούργο, τον Φρανκ Άρνεσεν.

Ο Ραϊκοβιτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1989 και άρχισε την καριέρα του στην OFK, στην οποία αγωνίστηκε από το 2005 μέχρι το 2007, πριν μετακομίσει στην Τσέλσι, όπου ήταν τεχνικός διευθυντής ο σημερινός αθλητικός διευθυντής στου «Δικεφάλου του Βορρά».

Λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων στην έκδοση της άδειας εργασίας του, δόθηκε δανεικός σε Αϊντχόφεν, Τβέντε και Φίτεσε και το 2011 πήρε μεταγραφή στο Αμβούργο με το οποίο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ