Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ... ΣΧΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ! ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΝ ΗΠΙΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ!

Δεν μπορούν αυτά τα παιδιά. Έφυγαν Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς κλπ και είναι για κλάματα η Εθνική!
Ο κατήφορος της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου δεν έχει τελειωμό, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο ντεμπούτο του Κώστα Τσάνα στον πάγκο του, ηττήθηκε 1-0 -και- από τη Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης», παραμένοντας χωρίς νίκη στα προκριματικά του Euro 2016.
H «γαλανόλευκη» ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, πίεσε για το γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο είδε τον νόμο του ποδοσφαίρου να ισχύει εις βάρος της, καθώς ό,τι δεν κατάφερε αυτή το πέτυχαν οι Φινλανδοί με τον Πογιάνπαλο στο 75ο λεπτό.
Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα που γνωρίζει η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 στα προκριματικά, με αποτέλεσμα να είναι βυθισμένη στον «πάτο» του 6ου ομίλου με μόλις δύο βαθμούς.

Γκολ: 75' Πογιάνπαλο 

Κίτρινες: Αραβίδης-Αραγιούρι 

Ελλάδα: Καρνέζης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης (85' Ταχτσίδης), Τζιόλης, Φορτούνης, Καρέλης (78' Φούντας), Αραβίδης (68' Κονέ), Μήτρογλου.

Φινλανδια: Χραντέσκι, Αρκιβούο, Χάλστι, Αραγιούρι, Ούρονεν, Ρινγκ, Σπαρβ, Τόιβιο, Χετεμάι, Χεμελάινεν (46΄ Σαντίκ, 79΄ Μάτιλα), Πούκι (67΄ Πογιανπάλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ