Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Προς 9 Σεπτέμβρη το debate – Τι προτείνει η ΝΔ

Προς τις 9 Σεπτέμβρη δείχνει να κλειδώνει η ημερομηνία για τη μεγάλη μάχη του ντιμπέιτ, με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος έδειξε πρόθυμος να αλλάξει το πρόγραμμα επίσκεψης του στη ΔΕΘ, ώστε να είναι διαθέσιμος στις 9 Σεπτεμβρίου και να μιλήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η τηλεμαχία κορυφής Τσίπρας-Μεϊμαράκη έχει κλειδώσει για τις 14 Σεπτεμβρίου και μένει να οριστικοποιηθεί.

Τι προτείνει η ΝΔ

Την ίδια ώρα, η ΝΔ ζητά και τρίτη τηλεμαχία με αναμέτρηση εκπροσώπων των κομμάτων σε επτά θεματικές ενότητες.

«Ο κ. Μεϊμαράκης πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη πλήρως ενημερωμένοι, κάτι που δυστυχώς δεν το επιτρέπει η ασφυκτικά, σύντομη προεκλογική περίοδος» σημείωσε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Πηνελόπη Γαβρά.

Οι επτά θεματικές ενότητες θα ήταν: Οικονομία-Ανάπτυξη, Εξωτερική Πολιτική, Παιδεία-Νέα Γενιά, Ασφάλεια του Πολίτη, Αγρότες, Κοινωνικό Κράτος, Πολιτισμός-Αθλητισμός.

Η οδηγία Τσίπρα στο επιτελείο του για το ντιμπέιτ με Μεϊμαράκη

«Μη βάλετε κανέναν όρο» ήταν οι οδηγίες του Αλέξη Τσίπρα προς το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει στην διακομματική επιτροπή.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, επιθυμεί διακαώς να διεξαχθεί η τηλεμαχία και είναιπρόθυμος να συμφωνήσει σε κάθε πρόταση αρκεί να γίνει.

«Μη βάλετε κανέναν όρο στη διεξαγωγή του debate με τον Μεϊμαράκη. Ούτε ονόματα δημοσιογράφων θα προτείνετε, ούτε θα απορρίψετε ονόματα δημοσιογράφων που θα σας προτείνουν, ούτε καν θέματα ή ενότητες που θα συζητηθούν θα υποβάλετε. Δεχτείτε ό,τι θέλουν φτάνει να γίνει το debate» ήταν οι εντολές που έδωσε στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ