Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Έκτακτη συνέντευξη τύπου του Μητρόπουλου, παρουσία και της Ζωής

Συνέντευξη Τύπου στη Βουλή θα παραχωρήσει ο Αλέξης Μητρόπουλος σήμερα το μεσημέρι αναφορικά με την υπόθεση της φοροδιαφυγής, η οποία εκκρεμεί σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Μητρόπουλος βρίσκεται εκτός λιστών του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Το «παρών» που ψήφισε ο γνωστός εργατολόγος κατά την ψηφοφορία για την ψήφιση του Μνημονίου στη Βουλή αλλά και το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής - για την οποία ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Το βράδυ του Σαββάτου πάντως, σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης Μητρόπουλος βγήκε στον αέρα του Mega και σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega τόνισε πως το ρεπορτάζ σύμφωνα με τη γνωστή υπόθεση της φοροδιαφυγής τον ευτέλισε.

Σε πρόσκληση της Μαρίας Σαράφογλου, μάλιστα, να βρεθεί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού για να παραθέσει τις διαφωνίες του είπε: «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

Η αναφορά στη δικαστική υπόθεση του κ. Μητρόπουλου για φοροδιαφυγή και τα έγγραφα που παρουσίασε η ρεπόρτερ του Mega Σοφία Φασουλάκη, οδήγησαν σε έκρηξη τον αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος και ισχυρίστηκε πως η υπόθεση έχει παραγραφεί και ότι η κατηγορία δεν είναι βάσιμη.

Την Κυριακή, ο κ. Μητρόπουλος στην εκπομπή του Τάκη Χατζη, "Ακραίως", ενέπλεξε και τον υπουργό Επικρατείας για θέματα διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, αφού είπε στον αέρα "Να ρωτήσει ο κ Τσίπρας ποιο κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεσήκωσε το θέμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ