Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Έρχονται μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Ένα μήνα έχει στη διάθεσή του ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Φρανκ Άρνεσεν για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Οι αποχωρήσεις είναι πολλές (Περέιρα, Ρατς, Γκολάσα, Μάρτενς και ενδεχομένως ο Λούκας) και τα κενά από την προηγούμενη χρονιά δεδομένα, όμως μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί μόνο ο Όλσεν αντί του Σαρλ Ιτάνζ.

Έτσι ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι υποχρεωμένος να ενισχύσει την ομάδα και φυσικά τον Ιγκόρ Τούντορ με παίκτες που θα μπορέσουν να σταθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα όμως, αφού ο Δανός – σύμφωνα με τη Live Sport – παρουσιάζεται έτοιμος να ανακοινώσει τέσσερις προσθήκες το προσεχές διάστημα.

Η μία μεταγραφή είναι τελειωμένη και είναι του Γκάρι Ροντρίγκες, όμως παραμένει άγνωστο πότε θα μείνει ελεύθερος από την Έλτσε (ίσως Δευτέρα ή Τρίτη), αφού ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι σε θέση να αποζημιώσει τον διεθνή άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι και ετοιμάζεται για πτώχευση.

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Άρνεσεν είναι κοντά σε ακόμη δύο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, έναν σέντερ φορ και έναν επιθετικό χαφ, ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με έναν κεντρικό αμυντικό. Εφόσον τελικά αποχωρήσει και ο Λούκας, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ