Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής μπροστά στον κόσμο του και έχασε από τον Πανιώνιο 0-1

Ο "Γηραιός" ξεκίνησε ορεξάτος έχοντας και τη στήριξη του κόσμου του. Παρά την κατοχή της μπάλας από τους γηπεδούχους όμως, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με το δυνατό σουτ του Μπακασέτα στο 23' να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Χουάντερσον. Ο Ηρακλής απάντησε 13 λεπτά αργότερα. ΟΣαραμαντάς έκανε μια υπέροχη σέντρα από τα αριστερά, ο Τσιλιανίδηςπετάχτηκε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 42ο λεπτό ο Σαραμαντάς έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, καθώς το δυνατό του σουτ εντός περιοχής έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Κι αφού ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος που είχε την υπεροχή, το έκανε ο Πανιώνιος κόντρα στη ροή του αγώνα στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο Μπουμάλ έφυγε στην κόντρα, βρήκε ωραία τον Μπακασέτα στο ύψος της περιοχής κι εκείνος με σουτ έγραψε το 0-1 παγώνοντας το "Καυτανζόγλειο".

Στην επανάληψη ο Ηρακλής τα έπαιξε όλα για όλα. Η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αργυρόπουλου στο 62' (2 κίτρινες μέσα σε 2 λεπτά) έκανε το γήπεδο να... γέρνει προς την εστία του Πανιωνίου. Ο Παπαδόπουλος πέρασε στον αγώνα ό,τι επιθετικά όπλα διέθετε, ενώ αντίθετα ο Ουζουνίδης θωράκισε όσο μπορούσε τα μετόπισθεν. Βέβαια, έπρεπε να περάσουν 35 λεπτά στο δεύτερο μέρος για να καταγραφεί η πρώτη κλασσική ευκαιρία των γηπεδούχων. Ο Μπουλούτ ωστόσο νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Παπαδόπουλο, ενώ το δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα στο 82' είχε την ίδια κατάληξη.

Όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο περισσότερο πίεζε ο "Γηραιός", όμως το πολύ καλό αμυντικό δίδυμο του Πανιωνίου καθάριζε ό,τι έφτανε στην περιοχή. Παρά την υπερποσπάθεια των γηπεδούχων, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε κι έτσι ο Πανιώνιος έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από μια δύσκολη έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ