Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΣΚΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με την υποστήριξη του ΟΦΘ οι Προκριματικοί της Παράκτιας Κωπηλασίας για τους Μεσογειακούς της Πεσκάρα

Το Σάββατο 4 Αυγούστου διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το πρώτο τεστ για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας 2015 της Πεσκάρα.

Με την υποστήριξη του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ) και του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) διοργανώνει για τους ενδιαφερόμενους τις δοκιμασίες επιλογής, που θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης με σκάφη του ΟΦΘ. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στην απόσταση μεταξύ του ΟΦΘ και του ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ, σε στίβο 300 μέτρων με μια στροφή.

«Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης, μετά τη σημαντικότατη εμπειρία της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας Θεσσαλονίκης του 2014, διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, την οποία θέτει στη διάθεση της ΕΚΟΦΝΣ, όπως και τις υποδομές και τον εξοπλισμό του», τόνισε ο πρόεδρος του ΟΦΘ, Νίκος Καιρίδης.

Οι 1οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας θα πραγματοποιηθούν από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου στην Πεσκάρα της Ιταλίας και περιλαμβάνουν και το άθλημα της Παράκτιας Κωπηλασίας. Η χώρα μας θα συμμετάσχει με πληρώματα C1X, C2X Ανδρών και C1X, C2X & C4X+ Γυναικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ