Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δεν έχουν όριο! Κομματική προπαγάνδα στα υπουργεία

Μέχρι και στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών, έφθασε η κυβέρνηση να προπαγανδίσει το δημοψήφισμα, την ώρα που το Συμβούλιο της Ευρώπης αναφέρει πως οι συνθήκες διεξαγωγής του δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές.

Στην πρώτη σελίδα δεσπόζει φαρδύ - πλατύ το έντυπο του δημοψηφίσματος και το «Σχέδιο Συμφωνίας επί της οποίας διενεργείται».

Και σαν να μην έφθανε αυτό, επέτρεψαν σε υπαλλήλους -φίλα προσκείμενους στην κυβέρνηση- να κρεμάσουν πανό υπέρ του «Οχι», από τα παράθυρα του υπουργείου.

Την ίδια ώρα, με έγγραφο του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας καλεί ανοικτά σε «ΟΧΙ». Το έγγραφο εστάλη και σε άλλους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης, υπουργούς, στελέχη του Μαξίμου και διοικητικά στελέχη του Δημοσίου. Το κείμενο τιτλοφορείται «Γιατί λέμε ΟΧΙ στο τελεσίγραφο των θεσμών». Ενα απλό ενημερωτικό έγγραφο, το χαρακτήρισε ο κ. Κουρουμπλής.

Το κείμενο δίνει γραμμή κι επιχειρήματα ως προς το τι πρέπει να απαντάνε οι... φιλοσυριζαίοι δημόσιοι υπάλληλοι. Μάλιστα ΑΔΕΔΥ, υπουργός Υγειας και ο γενικός γραμματέας κάλεσαν τους εργαζόμενους στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου με αντικείμενο ομιλίας «Γιατί λέμε ΟΧΙ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ