Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη δίωξη ηλεκρονικού εγκλήματος

Ο δημοσιογράφος γράφει: «Ο στόχος είναι να τους γδύσουμε, να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει διαδικτυακό ακαταλόγιστο και να προσφέρουμε τα χρήματα σε ιδρύματα»

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ξεσπά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργήσει χρησιμοποιώντας το όνομα του. Ο δημοσιογράφος όπως φαίνεται και από την ανάρτηση που έκανε θα ακολουθήσει την νομική οδό καθώς πιστεύει ότι είναι η μόνη λύση.

Στην ανάρτηση που έκανε έγραψε:
«Το αληταριό της δραχμής έχει φτιάξει ψεύτικα προφίλ μου και κυκλοφορεί τέρατα. Αύριο έχω ραντεβού με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δεν έχω ξανακυνηγήσει άνθρωπο. Και μου έχουν κάνει αδιανόητα πράγματα. Τώρα όμως παράγινε. Επίσης, εφόσον υπάρχει δικηγόρος με χρόνο και μεράκι, επιθυμώ να ανοίξουμε μια μεγάλη υπόθεση και να κινηθούμε εναντίον καμιάς εκατοστής ατόμων για περιύβριση, συκοφάντηση και απειλή κατά της ζωής και της ακεραιότητας. Ο στόχος είναι να τους γδύσουμε, να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει διαδικτυακό ακαταλόγιστο και να προσφέρουμε τα χρήματα σε ιδρύματα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ