Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μετά το κλείσιμο του Alter έγινε αεροσυνοδός!

Μετά το «λουκέτο» στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, έγινε αεροσυνοδός! Ο λόγος για την
Πένυ Αγοραστού, που γνωρίσαμε στην εκπομπή «TV Weekend» με την Ελένη Φωτοπούλου, 

Η 25χρονη κοκκινομάλλα σήμερα υποδέχεται καθημερινά τους επιβάτες στις πτήσεις για Ευρώπη με το υπέροχο χαμόγελο και την ευγένειά της. Επειτα από κατάλληλη εκπαίδευση, «άνοιξε» επιτέλους τα φτερά της στον κόσμο, ζώντας έντονα την αλλαγή επαγγελματικής ρότας. Οι γνώσεις ξένων γλωσσών και το όμορφο παρουσιαστικό της τής χάρισαν μια θέση στο ιπτάμενο πλήρωμα αεροσκαφών ελληνικής αεροπορικής εταιρίας.

«Είμαι "στον αέρα" τέσσερις μήνες. Εκανα το χόμπι μου, επάγγελμα και νιώθω πολύ τυχερή» λέει στην «Espresso». «Δεν είναι μία δουλειά για όλες τις γυναίκες, καθώς απαιτεί πειθαρχία, υπομονή και υπευθυνότητα. Είναι κουραστικό σωματικά, λόγω της πολύωρης ορθοστασίας, αλλά σε ανταμείβει η ευχαρίστηση του κόσμου» αποκαλύπτει και συμπληρώνει με ενθουσιασμό: «Ταξιδεύεις παντού, γνωρίζεις διαφορετικές κουλτούρες και καθημερινά συναντάς καινούργιους ανθρώπους».

Ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» με τη Φαίη Σκορδά και εργάστηκε στο Αlter από το 2009 έως το 2011. «Κάθε ημέρα για τρία χρόνια πήγαινα στο κανάλι και έκανα συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις, σπικάζ και μόνταρα. Τη Φαίη Σκορδά τη θαυμάζω και την αγαπώ πολύ» λέει σήμερα με νοσταλγία. Υστερα βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες στο πάνελ της Ελένης Φωτοπούλου στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του Η Πένυ σε καλοκαιρινές διακοπές σταθμού «Summer Live», με περάσματα και από τη μεσημεριανή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η Πένη Αγοραστού είναι αθλήτρια της ξιφασκίας και απόφοιτη της δραματικής σχολής Μοντέρνοι Καιροί. Το μεγάλο της όνειρο είναι η υποκριτική. Εχει συμμετάσχει στη διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας με θέμα «Ο δολοφόνος με το πριόνι» και στην τηλεοπτική καλοκαιρινή καμπάνια γνωστής πορτοκαλάδας. Σε ένα ταξίδι με τις φίλες της στην Ολλανδία ένας παραγωγός την είδε στο δρόμο και της πρότεινε να παίξει στο διαφημιστικό γνωστής εταιρίας καφέ. Το δέχτηκε, και μάλιστα πληρώθηκε πολύ καλά για μόλις τέσσερις ώρες γύρισμα στο κέντρο του Αμστερνταμ.

Φέτος εμφανίστηκε σε τρία διαφορετικά επεισόδια της «10ης εντολής» του Πάνου Κοκκινόπουλου, συμμετείχε στη σειρά «Το σόι σου» και στην «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ