Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

530 χιλιάδες ευρώ «χωρίζουν» Παπαδόπουλο- Τσιλύρα- Διεκδικήσεις διαζυγίου

Το διαζύγιο του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Αθηνάς Τσιλύρα μετά από 26 χρόνια γάμου και ο νέος έρωτας στη ζωή του είναι τα δεδομένα των τελευταίων μηνών για τους δύο πρώην συζύγους.



Σύμφωνα με δημοσίευμα του ciao, οι δυο τους φαίνεται να έχουν βρίσκονται σε μεγάλη ένταση, αφού τους «χωρίζει» το τεράστιο ποσό των 530 χιλιάδων ευρώ. Οι γνωρίζοντες λένε ότι τα 530.000 ευρώ που διεκδικεί η Αθηνά Τσιλύρα, δεν είναι άλλα από την αξία του σπιτιού του πρώην ζευγαριού στα Νότια Προάστια, το οποίο ανήκει στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τα γραφόμενα, φαίνεται πως θέλει το σπίτι , αλλά και μερίδιο των χρημάτων που έχει κερδίσει ο ηθοποιός- παρουσιαστής κατά την διάρκεια της κοινής τους ζωής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αθηνά Τσιλύρα έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα γι’ αυτό διεκδικεί κάποια πράγματα από τον πρώην σύζυγό της. Όπως δείχνουν όλα οι δυο πλευρές δεν είναι κοντά στο να τα βρουν εξωδικαστικά, γι’ αυτό όσοι τους γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν πως σύντομα θ’ ακολουθήσουν την δικαστική οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ