Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Λαμπερός γάμος του μεγαλομετόχου του Άρη, Νίκου Λάσκαρη, στην Τζια, με Ρέμο και Μέλισσες!

Γάμος εκατομμυρίων έχει στηθεί στην Τζια και πρόκειται να συζητηθεί για πολύ καιρό. Ο κροίσος επιχειρηματίας Νίκος Λάσκαρης που κατάγεται από την Ξάνθη, ασχολείται με πολύτιμους λίθους και μέταλλα στην Ελβετία και με έδρα τη Ζυρίχη, αποφάσισε να κάνει τον γάμο στο ελληνικό νησί που τόσο αγαπά.
Η εκλεκτή της καρδιάς του, ονομάζεται Γεωργία Ευσεβίου, κατάγεται από την Κύπρο και παντρεύεται για δεύτερη φορά. Μαζί με το Νίκο Λάσκαρη έχει αποκτήσει ήδη μια κόρη κι έχουν κάνει πολιτικό γάμο.

Ο γαμπρός έχει ακόμη δυο αδέρφια στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία κι αποφάσισε να αγοράσει ένα εξοχικό κοντά στην Αθήνα, ώστε να είναι ο τόπος συνάντησής τους.

Αναφερόμαστε, βέβαια, στον μεγαλομέτοχο της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Toν Μάιο το ζευγάρι βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο για πρώτη φορά, ώστε να παρακολουθήσει αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ.




Το ζευγάρι είχε επισκεφτεί ξανά την χώρα μας το Πάσχα για να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες του τετραήμερου γλεντιού που ξεκίνησε χθες στη Τζια, για τον γάμο του, ενώ είχε κάνει και τότε ένα πάρτι με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο στα decks, για να γνωριστεί καλύτερα με τους κατοίκους του συγκροτήματος που έχει νοικιάσει αλλά και του νησιού.

Ο γαμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στον οικισμό Μελισσάκι και το μεγάλο πάρτι θα γίνει σε παραλία του νησιού λίγα μέτρα μακριά ,με πάνω από 1000 καλεσμένους! Στο μεγάλο γλέντι, πρόκειται να τραγουδήσουν ο Αντώνης Ρέμος, οι Μέλισσες και οι 48 ώρες.

Το μενού έχουν αναλάβει ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Χριστόφορος Πέσκιας και τα γλυκά ο Στέλιος Παρλιάρος. Tο hair styling της νύφης επιμελείται ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος ανέβασε και φωτογραφία κατά την άφιξή του. Φυσικά οι καλεμένοι από διάφορες γωνιές του πλανήτη, είναι κατενθουσιαμένοι με το νησί του Αιγαίου και δεν σταματούν ν' ανεβάζουν φωτογραφίες.

Πρόκειται για τον πιο χλιδάτο γάμο που έχει γίνει ποτέ στο νησί και που θα συζητιέται σίγουρα για χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ