Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Γιατί αρνιόταν πεισματικά να βγει από την κλούβα η Βίκυ Σταμάτη;

Η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο Εφετείο, προκειμένου να καταθέσει στην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Όπως αναφέρει η iefimerida.gr, η σύζυγος του πρώην υπουργού έφτασε στο Εφετείο γύρω στις 8 το πρωί με κλούβα της αστυνομίας στην οποία επέβαιναν ακόμη δυο κρατούμενες. Η κλούβα σταμάτησε στην μπροστινή είσοδο του Εφετείου και ενώ κατέβηκαν οι δύο άλλες γυναίκες, η Βίκυ Σταμάτη αρνήθηκε να βγει.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου ζήτησε να μπει στο Εφετείο από άλλη είσοδο, προκειμένου να μην την δουν και την φωτογραφίσουν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο και είχαν συγκεντρωθεί τόσο στην είσοδο στην οποία επιχείρησε αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. να αποβιβάσει την Σταμάτη, όσο και σε αυτή επί της Δέγλερη.

Με την σύζυγο του πρώην υπουργού να αρνείται πεισματικά να κατέβει από την κλούβα, λύση στην κατάσταση επιχείρησε να δώσει ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης. Υστερα από... διαπραγματεύσεις με τους άνδρες που συνόδευαν την Βίκυ Σταμάτη τελικά αποφασίστηκε η σύζυγος του πρώην υπουργού να μπει στο Εφετείο από την είσοδο που συνήθως εισέρχονται στο κτίριο οι δικαστικοί λειτουργοί και στην οποία δεν υπήρχαν τόσες κάμερες όσες στις υπόλοιπες...

Ετσι, μετά από λίγα λεπτά, φορώντας μια μαύρη φόρμα, αθλητικά παπούτσια και φορώντας χειροπέδες, η σύζυγος του πρώην υπουργού κατέβηκε από την κλούβα και μπήκε στο Εφετείο...

Σημειώνεται ότι η κυρία Σταμάτη έχει ήδη καταθέσει αίτημα αναστολής της ποινής της και έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι επιθυμεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα όσα έζησε δίπλα στον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο. Η σύζυγος του πρώην υπουργού θα κληθεί από την κυρία Ράικου να μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα και να απαντήσει με στοιχεία για συγκεκριμένες υποθέσεις εξοπλιστικών. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι πληροφορίες θέλουν τη Βίκυ Σταμάτη να συνοδεύεται από τον θεράποντα ιατρό της προκειμένου να νιώθει πιο άνετα και να μπορέσει απρόσκοπτα να καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ