Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η πρώτη ελληνική ταινία σε 3D οι πρωταγωνιστές και οι Onirama (φωτογραφίες)

Ο «Μαγικός Καθρέφτης» είναι η πρώτη ελληνική ταινία μεγάλου μήκους που θα προβληθεί σε 3D. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες σε ιστορικούς χώρους και κτίρια της πόλης, ενώ στην ταινία με τον τρόπο τους συμμετέχουν και οι Onirama. Πώς; Ερμηνεύοντας το τραγούδι των τίτλων.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Ζέτα Δούκα, η Ελένη Κοκκίδου και ο Κώστας Κόκλας.

Μία γεύση από τα γυρίσματα, που θα διαρκέσουν συνολικά δύο μήνες, μας έδωσε μέσα από τα social media και η Αθηνά Οικονομάκου η οποία συμμετέχει.

Λίγα λόγια για την ταινία που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2016 από τη Feelgood Entertainment: Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε βενζινάδικο. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτό που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.




Ο Θοδωρής Μαραντίνης ποζάρει χαμογελαστός με τη φίλη του την «Κλυταιμνήστρα», Αθηνά Οικονομάκου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ