Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΑΕΚ - Ηρακλής 1-0

Δύσκολα επικράτησε η ΑΕΚ επόί του εξαιρετικά διαβασμένου Ηρακλή με 1-0, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Ανάκογλου στο 59ο λεπτό. Η αθηναϊκή ομάδα, με τη νίκη αυτή πανηγυρίζει και μαθητικά την άνοδο στην Super League.
H AEK χρειαζόταν 1 βαθμό για να πανηγυρίσει και μαθητικά την άνοδο στην Super League, ενώ ο Ηρακλής με νίκη θα βρισκόταν με το... ενάμιση πόδι στην μεγάλη κατηγορία. 
Τελικά, ο Γηραιός θα χρειαστεί βαθμούς από τα παιχνίδια που απομένουν για να πανηγυρίσει και ο ίδιος την άνοδο.
Ο Δικέφαλος του Νότου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 59ο λεπτό με σκόρερ τον Δημήτρη Ανάκογλου. Ο Έλληνας μέσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο των αμυντικών του Ηρακλή, έκανε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουάντερσον για το 1-0.
Οι παίκτες του "Γηραιού" ανοίχτηκαν με στόχο την ισοφάριση και έχασαν μία σπουδαία ευκαιρία με τον Λουκίνα, το σουτ του οποίου κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Βούρα. Η "Ένωση" προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ, ώστε να "κλειδώσει" τη νίκη, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Χουάντερσον έσωσε την ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τους "κιτρινόμαυρους" να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στην Super League, ύστερα από 2 χρόνια!

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής (61' Ντακόλ), Μπαρμπόσα (79' Ζόριτς), Αραβίδης (86' Κορδέρο)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης (67' Ρομάνο), Τσιλιανίδης (67' Τσιλιγκίρης), Πασάς, Λουκίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ