Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ο Βαρβιτσιώτης, ο Παπασταύρου, οι γυναίκες και "ο θλιβερός Τριανταφλλίδης" (video)

«Θλιβερό» χαρακτηρίζουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη κοινοβουλευτικοί κύκλοι της ΝΔ, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε χθες το βράδυ στη Βουλή και το οποίο, αν και δεν κατεγράφη στα πρακτικά, αποτυπώθηκε στην κάμερα.

«Ο θλιβερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τριανταφυλλίδης προέβη σε χυδαίο και σεξιστικό σχόλιο. Καλούμε την παρακαθήμενη και υπερευαίσθητη πρόεδρο της Βουλής σε τέτοια θέματα, καθώς και τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσουν το σχόλιο του βουλευτή και να τον ανακαλέσουν στη τάξη», ανέφεραν χαρακτηριστικά σήμερα κοινοβουλευτικοί κύκλοι της ΝΔ για τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Τι συνέβη

Ολα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του έντονου καβγά που είχαν χθες στη Βουλή η πρόεδρος του σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο τελευταίος, σε κάποια αποστροφή του λόγου του και ενώ απαντούσε σε προηγούμενες αναφορές της προέδρου της Βουλής για τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, της λέει μεταξύ άλλων «είναι αισχρό αυτό που κάνετε και ως γυναίκα (...). Είναι ανεπίτρεπτο μια κυρία που μιλάει για τον φεμινισμό και τα ίσα δικαιώματα ανδρών-γυναικών να ισχυρίζεται ότι πρέπει η σύζυγος κάποιου, όταν αυτός γίνεται υπουργός, να πηγαίνει σπίτι και να σταματάει τη δουλειά της. Απορώ πώς το λέτε και συνεχίζετε και το λέτε».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου του απάντησε μετά από λίγο λέγοντας:

«Εν σχέση δε με την αήθη σας αναφορά σε σχέση με το ποια είναι γυναίκα και ποιος δεν είναι, το θέμα του να υπάρχει μια εταιρεία στην οποία συμπράττει η οικογένεια του κ. Στουρνάρα, η σύζυγος και οι θυγατέρες του και η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο αδερφός του κ. Βαρβιτσιώτη και ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπασταύρου –που δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας ούτε ο άλλος- και η εταιρεία αυτή...».

Η επίμαχη ατάκα

Τη στιγμή που η κυρία Κωνσταντοπούλου ολοκλήρωνε τη φράση της «που δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας ούτε ο άλλος», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, που καθόταν ακριβώς δίπλα της, όπως φαίνεται και στο βίντεο είπε «δεν ξέρουμε αν δεν είναι» και αμέσως μετά έσκασε στα γέλια.

Δείτε την επίμαχη ατάκα στο 16:42 του παρακάτω βίντεο:




Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης:  Η κα Κωνσταντοπούλου κάνει ακατάσχετη μπουρδολογία

Απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε και ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υποστηρίζοντας πως η Πρόεδρος της Βουλής του επιτέθηκε με αήθη τρόπο. «Η κα Κωνσταντοπούλου πετάει λάσπη και κάνει ακατάσχετη μπουρδολογία, Υπήρξα στόχος λασπολογικής επίθεσης . Αν έχει το θάρρος να έρθει να τα πει και μπροστά μου», ανέφερε ο κ.Βαρβιτσιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ