Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Έρχεται το σίκουελ του «Magic Mike»

Οι πρωταγωνιστές του «Magic Mike», Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ματ Μπόμερ, Τζο Μανγκανιέλο, Κέβιν Νας, Άνταμ Ροντρίγκεζ και Γκάμπριελ Ινγκλέσιας ξανασυναντιούνται στη μεγάλη οθόνη στο πολυαναμενόμενο σίκουελ «Magic Mike XXL».

Στην ταινία θα δούμε επίσης τους Ελίζαμπεθ Μπανκς («The Hunger Games»), Ντόναλντ Γκλόβερ («Community»), Άμπερ Χερντ («The Rum Diary»), Άντι ΜακΝτάουελ («Footloose»), Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ («Gotham») και Μάικλ Στράχαν («Live with Kelly and Michael»).

Το «Magic Mike XXL» ξαναβρίσκει τον Μάικ τρία χρόνια αφότου εγκατέλειψε την καριέρα του στρίπερ, ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της. Μόνο που αυτή τη φορά, οι υπόλοιποι «Βασιλιάδες» έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν και εκείνοι την ενεργό δράση, αλλά με στυλ: κάνοντας μια τελευταία παράσταση στο Μίρτλ Μπιτς με επικεφαλής τον θρυλικό Μάτζικ Μάικ.

Στο δρόμο για την τελευταία τους αυλαία, μεταξύ Τζάκσονβιλ και Σαβάνα, μεταξύ νέων φίλων και παλιών γνώριμων, ο Μάικ και η υπόλοιπη παρέα θα μάθουν μερικές νέες φιγούρες αλλά και καινούργιους τρόπους για να απαλλαγούν από το παρελθόν.

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Magic Mike» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 9 Ιουλίου.

Δείτε το teaser trailer της ταινίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ