Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ»

Συγχαρητήρια επιστολή στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Δημήτριο Παδιώτη και στο νέο διοικητικό συμβούλιο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης τονίζει στην επιστολή του πως η νέα διοίκηση πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην προάσπιση και θωράκιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών, απαιτώντας το πραγματικό ενδιαφέρον της Πολιτείας. Σημειώνει ακόμη πως βασικός παράγοντας για τις διεκδικήσεις των αστυνομικών πρέπει να είναι η ενότητα και η ομοψυχία του κλάδου, μακριά και πέρα από κομματικές ταμπέλες.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Στο πρόσωπο σας χαιρετίζω και όλο το νέο διοικητικό συμβούλιο που αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποτελεσματικότερη δυνατή προάσπιση και θωράκιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών του Νομού μας.

Είναι ώρα να γίνει κατανοητό πως αυτή η «καλή αστυνομία» που έχουμε, όπως πρόσφατα τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης, έχει ανάγκη την προστασία, την πραγματική στήριξη και το ενδιαφέρον της Πολιτείας, όχι την απαξίωση και τον εξευτελισμό της, όπως κάποιες φωνές ζητούν εναγωνίως.

Η εκλογική διαδικασία ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αντιμετωπίσετε με ενότητα και ομοψυχία τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο σας.

Οι κομματικές ταμπέλες έχουν πλέον ξεθωριάσει. Το μείζον είναι η συνεπής διεκδίκηση για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας, ο αγώνας για την επανάκτηση του σεβασμού της Πολιτείας στα πρόσωπα των αστυνομικών. Γιατί είναι σαφές, πως κάποιοι δεν σεβάστηκαν την επαγγελματική σας αξιοπρέπεια, τον αγώνα που δίνετε καθημερινά απέναντι στο έγκλημα.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που επιτελείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ