Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ

Νέα εικόνα παρουσιάζει από σήμερα το πρωί η λαϊκή αγορά της «Κλεάνθους» στην Τούμπα. Μετά τους ψαράδες, που τοποθετήθηκαν σε χώρο ώστε ο καθένας να γνωρίζει τη θέση του, τώρα ήρθε και η σειρά των πωλητών, καθώς ολοκληρώθηκε η συνολική χάραξη της.

Παρουσία του περιφερειακού συμβούλου της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας- εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα λαϊκών αγορών Μιχάλη Χριστόπουλου, του προέδρου της Δ’ δημοτικού διαμερίσματος Κώστα Τσιαπακίδη και του προέδρου της Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, Άγγελου Δερετζή, η λαϊκή αγορά της «Κλέανθους» γίνεται η πρώτη, η οποία πλέον κατανέμει τις θέσεις των πωλητών και έχει αρχή-τέλος.

Πλέον οι υπηρεσίες θα γνωρίζουν σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κάθε πωλητής και αν αυτός είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Επίσης θα ξέρουν όλοι ( υπηρεσίες- καταναλωτές), ποιοι είναι οι νόμιμοι και ποιοι οι παράνομοι πωλητές.

Πρόκειται για τους πρώτους καρπούς της συνεργασίας, που έχει ξεκινήσει μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, για την αναβάθμιση της εικόνας των λαϊκών αγορών. Μία εικόνα που έχει αλλοιωθεί, καθώς παρεμβάσεις στις λαϊκές αγορές, έχουν να γίνουν εδώ και πολλά χρόνια. Ελπίδα όλων, το συντομότερο δυνατό, να δημιουργηθούν λαϊκές αγορές που θα ανταποκρίνονται στην σημερινή εποχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ