Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Έχουμε κουραστεί από τις διαλέξεις του Βαρουφάκη»

Στα όσα συνέβησαν στη Ρίγα της Λετονίας και τη στάση που κράτησαν απέναντι στον έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη αναφέρεται σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

Ειδικότερα, σε άρθρο με τίτλο «Πώς η Ε.Ε. έχασε την υπομονή της με τον Γ. Βαρουφάκη» το Bloomberg περιγράφει πως όταν ο κ. Βαρουφάκης, στο Eurogroup της Παρασκευής προειδοποίησε τους συναδέλφους του στην Ευρωζώνη για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, αν φτάσουν στα άκρα την πίεση προς την ελληνική κυβέρνηση, ο Σλοβάκος ομόλογός του Πίτερ Καζιμίρ "ξέσπασε".

Ο κ. Καζιμίρ εμφανίστηκε επικριτικός κατά του κ. Βαρουφάκη, απελευθερώνοντας τη δυσαρέσκειά του, με τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να «έχουν κουραστεί από τις διαλέξεις του καθηγητή οικονομικών και την αποτυχία του να τηρήσει τις δεσμεύσεις».

Τον κ. Καζιμίρ φέρονται να ακολούθησαν και άλλοι υπουργοί, οι οποίοι καταλόγισαν στον κ. Βαρουφάκη ότι σπαταλά τον χρόνο, τονίζοντας ότι «με την τακτική του δεν θα υπάρξει συμφωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ