Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Γιορτάζει 1 χρόνο η σελίδα Δημιουργίες σε ξύλο - Woodcrafts

Η σελίδα Δημιουργίες σε ξύλο - Woodcrafts κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει. Τον περασμένο χρόνο , χάρη στην βοήθεια γνωστών , φίλων και άλλων εθελοντών φίλων της σελίδας, το ξυλόγλυπτο καδράκι με το ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ φωτογραφήθηκε στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες , σε χώρες της Αφρικής αλλά και της Ασίας .

Φέτος φιλοδοξεί να φωτογραφηθεί σε πόλεις στην Αμερική αλλά και την Αυστραλία. Η βοήθεια όλων σας είναι αξιαγάπητη και πολύ σημαντική . Θέλω να ευχαριστήσω με την ευκαιρία, αυτή τη στιγμή όλους εσάς που κουβαλήσατε μαζί σας στο ταξίδι σας το καδράκι με το αστέρι της Βεργίνας και το φωτογραφήσατε σε χώρες μακρινές από την Ελλάδα. Προκαταβολικά να ευχαριστήσω και όσους θα πάρουν το καδράκι μαζί τους την νέα χρονιά σε Αμερική και Αυστραλία .

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν με την φωτογράφηση αυτού του κάδρου στην Αμερική και την Αυστραλία ας στείλουν μύνημα στην σελίδα στο facebook , Δημιουργίες σε ξύλο - Woodcrafts για περισσότερες πληροφορίες.

Για την γιορτή του ενός χρόνου της σελίδας , θα γίνει διαγωνισμός και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ΑΣΤΕΡΙ της ΒΕΡΓΙΝΑΣ !!!! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 7 ημέρες ! Η κλήρωση θα γίνει ζωντανά από το '' ΡΑΔΙΟ - ΕΡΜΗΣ ''. Πατήστε εδώ (απενεργοποίηση link) για να συμμετέχετε και εσείς στην κλήρωση και να κερδίσετε ενα καδράκι με το αστέρι της Βεργίνας. 


-Το ThessBomb δημοσιεύει το κείμενο που μας έστειλε ο Βασίλης Κυριαζής και ουδεμία σχέση έχει με τον διαγωνισμό της ανωτέρω ιστοσελίδας. Μάλιστα, συνιστούμε στους αναγνώστες μας να μην κάνουν like σε όσες ιστοσελίδες το ζητούν με ιδιαίτερο τρόπο, ακόμα και αν βάζουν ως κίνητρο ένα δωράκι. Διαγωνισμός με αντάλλαγμα ΔΕΝ είναι διαγωνισμός. Για το λόγο αυτόν και απενεργοποιήσαμε το link που οδηγεί κατευθείαν στο like.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ