Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Κωστής Χατζηδάκης στον FOCUS FM 103.6 : «Τα προβλήματα δε λύνονται από τα τηλεπαράθυρα»

«Τα προβλήματα δεν λύνονται αν οι υπουργοί βρίσκονται συνεχώς στα τηλεοπτικά παράθυρα» δήλωσε στον FOCUS FM 103,6 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης. Την ώρα που άλλες χώρες όπως η Πορτογαλία, Ισπανία, Κύπρος συνεργάζονται αρμονικά με τους εταίρους και μέσα από μεταρρυθμίσεις αντιμετωπίζουν επιτυχώς τις προκλήσεις, στην Ελλάδα ο λαικισμός προκαλεί προβλήματα και ο χρόνος κυλά σε βάρος μας, υποστήριξε. «Φθάσαμε στο παρά δέκα της εξόδου από το μνημόνιο, αλλά ο κόσμος επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποσχέθηκε με μεγάλη ευκολία ότι θα αλλάξει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο, αλλά σήμερα καλείται να διαχειριστεί τις υποσχέσεις του, προσγειωμένος στην πραγματικότητα»

«Ας εφαρμόσει ο κ Βαρουφάκης όσα αναφέρονται στο Email του, ας προχωρήσει από τη θεωρεία στην πράξη και η ΝΔ θα στηρίξει αυτές τις αλλαγές» συμπλήρωσε, κάνοντας παράλληλα αναφορά σε «μαρξιστικές δοξασίες» οι οποίες δυσχεραίνουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων που υπέγραψε η κυβέρνηση. «Επένδυση χωρίς επενδυτές δεν υπάρχουν, ούτε θέσεις εργασίας προκύπτουν», είπε

Αναφορικά με τη σημερινή δήλωση του ΥΠΟΙΚ Κ Γιάννη Βαρουφάκη για άρνηση εφαρμογής του μνημονίου με κάθε κόστος, ο κ Χατζηδάκης δήλωσε ότι κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό για όλους μας. «Όλοι έχουμε χαθεί στις πολιτικές μανούβρες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θέλει να τα έχουμε καλά και με τους δανειστές και με την αριστερή πλατφόρμα και να μην υλοποιήσουμε το πρόγραμμα και να το εφαρμόσουμε παράλληλα. Δε δίνω τόση σημασία στην ασυνέπεια προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ας κάνουν κάτι».

Σε ότι αφορά τη συμφωνία, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι «αυτή θα πρέπει να έρθει για κύρωση στη βουλή, αλλά η κυβέρνηση φοβάται τις αντιδράσεις βουλευτών της, ενώ την ίδια ώρα περηφανεύεται για αυτή την επιτυχία της, όπως δήλωσε και ο Πρωθυπουργός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ