Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Συνεργασία ΕΥ CLUB-Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα

Μία ακόμη συνεργασία με στόχο τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε ανθρώπους που τις χρειάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως είναι τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α), εξασφάλισε το ΕΥ CLUB για τα ίδια και τις οικογένειές τους.

Την ώρα που 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι στη χώρα μας πάσχουν-σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία-από αρθρίτιδες και ρευματισμό και ζουν το πρόβλημα του πόνου μαζί με τους οικείους τους, το ΕΥ CLUB σε συνεργασία με την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα αλλά και στις οικογένειές τους, ειδικών προνομίων και παροχών στον τομέα της Υγείας.

Κάρτα υγείας ΕΥ CLUB EΛ.E.AN.A

H ειδική θεματική κάρτα που δημιουργήθηκε ειδικά για τα μέλη της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. εξασφαλίζει σε όλους τους κατόχους της και στις οικογένειές τους, ευρωπαϊκό επίπεδο υγείας καθώς προσφέρει πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση θεμάτων υγείας με τον πλέον οικονομικό τρόπο. Η κάρτα υγείας ΕΥ CLUB ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α χωρίς να αποτελεί ασφαλιστικό προϊόν καλύπτει τον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις και λίστες αναμονής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ