Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Νέοι Ορίζοντες»

Οι φορολογικές επιβαρύνσεις τις οποίες υφίστανται επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες, το ασφαλιστικό και τα προβλήματα ρευστότητας που πλήττουν την αγορά βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Νέοι Ορίζοντες», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη.

«Οι καιροί που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολοι με την αγορά να εκπέμπει σήμα ‘’κινδύνου’’. Οι αρνητικοί ρυθμοί ανάπτυξης της οικονομίας έχουν συρρικνώσει την πραγματική οικονομία κι έχουν μεταβάλει τους στόχους των επιχειρήσεων», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Ιωαννίδης σημειώνοντας παράλληλα πως μέσα σε αυτό το κλίμα ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Νέοι Ορίζοντες» καλείται να στηρίξει τα μέλη του και να διασφαλίσει με τις παρεμβάσεις του τα συμφέροντα και τις προσδοκίες του κλάδου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Ευόσμου – Κορδελιού, Σωτήρης Μαγόπουλος ο οποίος υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΕΘ- Νέοι Ορίζοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ