Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Μπέος... μαινόμενος εναντίον εκδοτών

Επίθεση εναντίον συγκεκριμένων εκδοτών, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος του Βόλου, χαρακτηρίζει ως «ιδιαιτέρως περίεργο» το «ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την πόλη και τους πολίτες» το τελευταίο διάστημα, καταγγέλλοντας «κατασκευασμένα δημοσιεύματα, που έρχονται να υπηρετήσουν ιδιοτελή συμφέροντα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου:

Τις τελευταίες ημέρες έχει εκδηλωθεί για την πόλη και τους πολίτες του Βόλου ένα ενδιαφέρον, που θα το χαρακτήριζα ως ιδιαιτέρως περίεργο, αν δεν ήταν εμφανείς τόσο οι εμπνευστές και ενορχηστρωτές του, όσο και οι στόχοι που επιχειρείται να εξυπηρετηθούν.

Προς όλους αυτούς, εθνικούς εργολάβους και εκδότες, αυτούς που βούλιαξαν την οικονομία και κατέστρεψαν τη χώρα, που διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα με τα θαλασσοδάνεια των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, στέλνω το δικό μου μήνυμα: Ούτε ο Βόλος, ούτε εγώ, ως Δήμαρχος, εκβιαζόμαστε και δεν πρόκειται να φοβηθούμε κανένα.

Μοναδικός μας κριτής, ενώπιον του οποίου θα κληθούμε να λογοδοτήσουμε είναι ο λαός, είναι οι πολίτες και φυσικά όχι τα «εργαλεία» και τα «σκουπίδια» που το σύστημα της διαπλοκής χρησιμοποιεί, με όλο και μεγαλύτερη ένταση.

Ένα ετερόκλητο σύστημα που φαίνεται να εκτείνεται από το Μπόμπολα μέχρι και τους δήθεν Αριστερούς συνδικαλιστές της εφημερίδας των «Συντακτών», τους οποίους και καλούμε να μείνουν μακριά από το Βόλο γιατί δεν είναι για τα δόντια τους.

Ευτυχώς πλέον οι πολίτες δεν επηρεάζονται και δεν παρασύρονται από κατασκευασμένα δημοσιεύματα, που έρχονται να υπηρετήσουν ιδιοτελή συμφέροντα διαφόρων «αφεντικών».

Αρκετά με το παραμύθιασμα της κοινής γνώμης και με την ανοχή των πολιτικών που έχουν υπό τον έλεγχό τους.

Πλέον έχουν γνώση οι φύλακες και συνεχώς, όπως πρόσφατα με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, δίνουν αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς, τους Πατριάρχες της Διαπλοκής.

Πηγή: e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ