Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΔΡΑΜΑ-ΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Δόξας Δράμας για τον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, χάνοντας για δεύτερη φορά φέτος από τους «Μαυραετούς»!

Η ομάδα του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είχε μαζική συμπαράσταση από τον κόσμο της στη Δράμα, αλλά τον ...πότισε φαρμάκι και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της κορυφής, μένοντας τέσσερις πόντους πίσω από τον Πανσερραϊκό και δύο από την Καβάλα.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 71ο λεπτό για τους γηπεδούχους ο Κυριακίδης με απ' ευθείας φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν ευκαιρία στο 3' με κεφαλιά του Καπνίδη που κατέληξε σε κόρνερ μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα. Η Δόξα απάντησε με δοκάρι στο 11' από τον Μουδούρογλου, ενώ στο 44' ο Πόι απότυχε να σκοράρει σε κενή εστία για τον Άρη, που λίγο έλειψε μάλιστα να δεχτεί γκολ πριν βγει το ημίχρονο, με τον Φυσέκη να αποκρούει σε τετ-α-τετ με τον Μουδούρογλου.

Με την έναρξη του β' ο Ντομπρασίνοβιτς πέρασε τον Λιόνη αντί του τραυματία Σαμαρά και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ με πλασέ του Ν' Λουντουλού.

Το γκολ της Δόξας απογοήτευσε τον Άρη, που προσπάθησε να ισοφαρίσει με προσπάθειες των Ν' Λουντουλού, Σανιά και Νάκα, όμως δεν απόφυγαν την ήττα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Kαράδαης, Γεωργιάδης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπατζης, Κυριακίδης(86' Παπαβασιλείου), Στόϊκος, Αθανασιάδης (85' Δούμπλατζης), Ντουτσαρίδης, Μουδούρογλου.
ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γκόλιας, Σαμαράς (46' Λιόνης), Λιόλιος, Γεωργιάδης, Σανιά, Καλογέρης, Ν΄Λουντούλου, Παπαδόπουλος (55' Νάκας), Πόι (69' Κωνσταντινίδης), Καπνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ