Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Διέρρευσε βίντεο από τις τελευταίες στιγμές στο μοιραίο Airbus

Βίντεο από τα τελευταία λεπτά στο μοιραίο Airbus της Germanwings φέρεται να έχει διαρρεύσει σε ξένα ΜΜΕ.

Το βίντεο φέρονται να έχουν στην κατοχή τους η γερμανική Bild και το γαλλικό Paris Match και προέρχεται από τα τελευταία λεπτά της πτήσης 4U9525.

Το ντοκουμέντο βρέθηκε στα συντρίμμια από πηγή κοντά στις έρευνες, σημειώνει το Paris Match, το οποίο αν και δεν δημοσιεύει το υλικό, περιγράφει τα όσα διαδραματίζονται.

Εμφανής είναι, σύμφωνα πάντα με το γαλλικό περιοδικό, ότι το βίντεο έχει ληφθεί από κινητό τηλέφωνο, ενώ σύμφωνα με τη Bild βρέθηκε αποθηκευμένο σε κάρτα μνήμης η οποία δεν καταστράφηκε ολοσχερώς από τη συντριβή.

Η σκηνή είναι τόσο χαοτική ώστε είναι δύσκολο να αναγνωριστούν πρόσωπα, αλλά οι κραυγές των επιβατών δείχνουν ξεκάθαρα ότι γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί. Ένας από τους επιβάτες ακούγεται να φωνάζει «Θεέ μου» σε διάφορες γλώσσες. Στο βίντεο ακούγονται ακόμα πάνω από 3 φορές ήχοι κρούσης μετάλλου, που πιθανότατα να ήταν οι προσπάθειες του κυβερνήτη να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου με κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Προς το τέλος του βίντεο, μετά από ένα έντονο ταρακούνημα, ισχυρότερο από όσα είχαν προηγηθεί, τα ουρλιαχτά γίνονται εντονότερα. Στη συνέχεια σιωπή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ