Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Βιεϊρινια: Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για επιστροφή

Τέλος στα σενάρια επιστροφής στον ΠΑΟΚέβαλε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος εξτρέμ προέβη σε δηλώσεις στις οποίες εξήγησε ότι μία μετακίνησή του στον "δικέφαλο του βορρά" δεν βρίσκεται μέσα στα άμεσα πλάνα του.

"Μία μέρα, θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ.Αλλά τώρα, δεν είναι η σωστή στιγμή για κάτι τέτοιο", δήλωσε ο 29χρονος Πορτογάλος στο γερμανικό αθλητικό περιοδικό "Kicker".

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους "λύκους" για επέκταση της συνεργασίας, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα.

Για την απόκτησή του ακόμα και από τον Ιανουάριο εμφανιζόταν πρόθυμος ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ήταν διατεθειμένος να προσφέρει συμβόλαιο 2.000.000 ευρώστον ποδοσφαιριστή για να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Παρ' όλα αυτά, ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και η Σάλκε, με συνέπεια ο Βιεϊρίνια να μην επιδιώκει να φύγει από την Bundesliga, εάν δεν ευοδοθούν οι διαπραγματεύσεις με τη Βόλφσμπουργκ.

"Όλοι, ακόμα και εγώ, σκεφτόμουν πριν από λίγο καιρό πως τα πράγματα θα ήταν εύκολα. Τελικά, δεν είναι. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο πριν. Ακόμα δεν έχουμε βρει μία λύση που θα κάνει χαρούμενες και τις δύο πλευρές. Συνεχίζω να περιμένω, αλλά αν δεν βρούμε μία λύση, θα βρω κάτι άλλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ