Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Συλλογή από Delorean (video)

O Rich Weissensel είναι πιθανότατα ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Delorean. Το Delorean όσοι δεν το θυμάστε, είναι το θρυλικό αυτοκίνητο που έγινε γνωστό ως μηχανή του χρόνου, στη σειρά ταινιών «Back to the Future».

Ο Weissensel πιστός στο πνεύμα του Δόκτορως Emmet Brown, λατρεύει κυρίως να διαμορφώνει τα αγαπημένα του Delorean όπως έκανε δηλαδή και ο Καθηγητής και έφτιαξε μια μηχανή για ταξίδια στο χρόνο.

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο επειδή τα ταξίδια στο χρόνο είναι ακόμη ένα δύσκολο θέμα για την τεχνολογία που διαθέτει ο άνθρωπος, ο Weissensel καταπιάνεται με άλλου είδους μετατροπές. Έτσι έχει φτιάξει το μοναδικό εξάπορτο Delorean που είναι μια λιμουζίνα στο σχήμα του sport αυτοκινήτου και παράλληλα το μοναδικό off road Delorean.

Παράλληλα ο Αμερικανός που εμπνεύστηκε έπειτα από μια συνάντηση που είχε με τον ίδιο τον Delorean όπως δήλωσε, διαθέτει ακόμη στη συλλογή του ένα κανονικό Delorean, ένα cabrio και φυσικά ένα αντίγραφο αυτού της ταινίας που είναι το πιο… φυσιολογικό μέχρι τώρα.

Σκοπεύει να συνεχίσει όσο αντέχει οικονομικά και σωματικά και έχει ακόμη πολλές ιδέες για μετατροπές.



Μας το κοινοποίησε το εξαιρετικό highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ