Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ: Αυτή διαμέλισε τον άντρα της με αλυσοπρίονο (φωτογραφίες)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως η ψυχολόγος Μαρία Αλεχάντρα Λαφούνετε Κάσο, 40 ετών, αποκεφάλισε τον 41χρονο σύζυγό της Άλαν Καρέρα Κουελάρ και στη συνέχεια τον διαμέλισε με αλυσοπρίονο, διασκορπίζοντας τα μέλη του σώματός του περιμετρικά στην Πόλη του Μεξικού.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη Μεξικανή νάρκωσε τον άνδρα της με υπνωτικά χάπια που είχε ρίξει στο ποτό του μέσα στο σπίτι τους. Κατόπιν, πήρε το αλυσοπρίονό του, τον αποκεφάλισε και τον έκοψε σε κομμάτια. Τα διαμελισμένα μέλη τα τοποθέτησε σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και τα πέταξε σε διάφορα σημεία της Πόλης του Μεξικού.

Έπειτα, έστελνε από το κινητό του μηνύματα σε φίλους και μέλη της οικογένειας για να νομίζουν ότι είναι ζωντανός και πως βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι. Ετσι, κανένας οικείος του δεν τον αναζήτησε.

Το θύμα

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση όταν παιδιά που έπαιζαν σε πάρκο βρήκαν το κεφάλι του 41χρονου, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν τα πόδια και τα χέρια του σε άλλο σημείο της μεξικανικής πρωτεύουσας.

Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας: «Πριν βρεθούν τα μέλη του πτώματος, είχε πείσει τους πάντες ότι ήταν ζωντανός και καλά στην υγεία του, στέλνοντας μηνύματα από το κινητό του. Οταν βρήκαμε τα κομμάτια και καταφέραμε να τον ταυτοποιήσουμε μέσω της μεθόδου του DNA, η σύζυγός του προσποιήθηκε τη θλιμμένη χήρα. Ομως, μια λεπτομερής εξέταση του σπιτιού της έδειξε ίχνη αίματος και χόνδρους οστών στα χαλιά, αλλά και κομμάτια από σάρκα στο μπάνιο. Τότε προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό της, κάνοντας τομές, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της πάνω στις ψυχικές ασθένειες, ώστε να αποφύγει τη δίκη για τη δολοφονία του. Ομως, γιατρός που την υπέβαλε σε εξετάσεις είπε ότι έχει σώας τας φρένας».

Η ίδια υποστήριξε πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε επανειλημμένως. Τώρα, αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ