Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Έπαθα κάταγμα στο σαγόνι και τρεφόμουν με καλαμάκι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Join Us» ήταν το απόγευμα της Κυριακής ο Μιχάλης Ζαμπίδης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά από τραυματισμό του, τον ανταγωνισμό στο ρινγκ και τη τρυφερή του πλευρά.

«Σε έναν αγώνα μου στη Ρωσία, όπου χτυπήθηκα, δεν κατάλαβα ότι είχε γίνει τέτοια ζημιά, δεν ζαλίστηκα, δεν έπεσα κάτω, απλά συνέχισα. Μετά από λίγη ώρα κατάλαβα τι σημαίνει πόνος. Χτυπήθηκα στο σαγόνι. Έπαθα κάταγμα. Συνήθως παίρνει αρκετούς μήνες η αποκατάσταση, εγώ είχα ρεκόρ στην αποκατάσταση, μέσα σε δύο μήνες ήμουν έτοιμος. Τρεφόμουν με καλαμάκι. Μέχρι τότε, αν είχα πει ότι είχα πονέσει έκανα πλάκα. Εκεί κατάλαβα τι σημαίνει πόνος», εξομολογήθηκε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Όσο για τον ανταγωνισμό στο ρινγκ, είπε: «Ισχύει ότι ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτε. Ειδικά μέσα στο ρινγκ είναι ακόμα χειρότερα. Γιατί άλλο να κατεβούμε 1000 άτομα και να βγεις δεύτερος και άλλο να είστε δύο μέσα στο ρινγκ και ειδικά για τον παγκόσμιο τίτλο. Σε εμάς ο χαμένος είναι πολύπλευρα χαμένος», ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στην τρυφερή του πλευρά: «Στο ρινγκ ενσαρκώνω ρόλους όπως ένας ηθοποιός και εκφράζω διαφορετικά ένστικτα και πλευρές του χαρακτήρα μου. Γίνομαι μια μηχανή. Εκτός ρινγκ ενσαρκώνω επίσης ρόλους, είναι ανάλογα τι σου βγάζει ο κάθε άνθρωπος. Εννοείται ότι αν μια γυναίκα σου βγάζει τρυφερότητα και αγάπη τη δίνεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ