Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πούτιν παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος!

Ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας είναι ερωτευμένος και δεν δίστασε να το αποκαλύψει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη!

Ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος ανακηρύχθηκε σήμερα «άνδρας της χρονιάς» στη Ρωσία για 15η συνεχόμενη φορά εξέπληξε το ακροατήριό του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε πριν από το τέλος του έτους, ομολογώντας ότι «είναι ερωτευμένος», πως αγαπάει μια γυναίκα και ότι η ίδια τρέφει τα ίδια συναισθήματα για εκείνον!

Πώς, όμως, ο Πούτιν παραδέχθηκε δημοσίως τον έρωτά του; Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει χρόνο για προσωπική ζωή. Τότε, εκείνος άρχισε να εξιστορεί μια συζήτηση που είχε με έναν Ευρωπαίο φίλο του, «έναν μεγάλο ηγέτη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πούτιν:

«Ένας Ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: “Είσαι ερωτευμένος;” Τού απάντησα: “Δηλαδή;”.

Μου λέει: “Αγαπάς κάποια”. Του απαντώ: “Ναι”.

“Κι' εκείνη σ' αγαπάει;” Ναι”

“Ε, τότε, μια χαρά”, είπε και “ήπιε μια γουλιά”,» είπε ο Πούτιν υπό τα διασκεδασμένα γελάκια των δημοσιογράφων, λέγοντάς τους, μάλιστα, να μην ανησυχούν γιατί «όλα πάνε καλά».

Ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος τον Απρίλιο 2013 ανακοίνωσε ότι χώρισε από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου, δεν αποκάλυψε ποια είναι η γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά, αν και οι φήμες λένε ότι πρόκειται για την Ρωσίδα καλλονή και πρώην Ολυμπιονίκη της γυμναστικής, Αλίνα Καμπάγεβα.

Μάλιστα, αν και η προσωπική του ζωή είναι θέμα «ταμπού» για τον ρωσικό Τύπο, η εφημερίδα Moscovski Korrespondent, άφησε να εννοηθεί το 2008 ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο από τη σύζυγό του για να παντρευτεί την Καμπάεβα.

Τις φήμες «ενίσχυσε» το γεγονός ότι η πρώην Ολυμπιονίκης προήχθη το φθινόπωρο σε «τσαρίνα» του τεράστιου ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group.

Πάντως, λίγο καιρό έπειτα από την αποκάλυψη, η εφημερίδα ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας της...

Η Αλίνα Καμπάγεβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ