Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Το κέρατο έφερε τον χωρισμό - Δείτε τον εφοπλιστή, νέο αγαπημένο της Ελένης Φουρέιρα

Σας ενημερώσαμε σε ανάρτησή μας από προχθές για τα περί χωρισμού της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά. Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς οργιάζουν και οι φήμες για τα αίτια του χωρισμού. Ποια είναι αυτά; Η απιστία. Τώρα από ποιον.... είναι ένα ερώτημα...

Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς χώρισαν πριν από 20 ημέρες και, σύμφωνα με την εκπομπή «Με το καλημέρα», ο λόγος ήταν το τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους.

Η Ελένη Φουρέιρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, το τελευταίο διάστημα βγαίνει με γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, που έχει την Kefalonian Lines, τον Σπυράγγελο Λυκούδη, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τους έχουν δει να διασκεδάζουν στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίνο.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι παπαράτσι τους εντόπισαν εκεί και παραλίγο να δημιουργηθεί επεισόδιο ανάμεσά τους. Ακόμη, φήμες λένε πως η τραγουδίστρια και ο Σπυράγγελος Λυκούδης πέρασαν ένα τριήμερο στην εξοχική κατοικία που διατηρεί ο εφοπλιστής στην Κεφαλονιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο νεαρός εφοπλιστής μπήκε στη ζωή της τραγουδίστριας αφού είχε χωρίσει με τον Γιώργο Σαμαρά λόγω απόστασης (αφού μένει πλέον στην Αγγλία), αλλά και λόγω απιστίας του ποδοσφαιριστή...

Η αλήθεια για τα αίτια του χωρισμού του γνωστού ζευγαριού βρίσκεται μπερδεμένη κάπου σε όλα αυτά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ