Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Διαβάστε πώς είδε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη νίκη στη Λιβαδειά, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τίτλο που έχουμε κι εμείς στη δική μας κριτική.

Δια πυρός και σιδήρου

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες, κόντρα σε προβλήματα πριν και στη ροή του ματς, ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη πήρε ένα μεγάλο (όπως εξελίχθηκε) διπλό στη Λιβαδειά με 1-2 και θα κάνει γιορτές ως πρωτοπόρος στην βαθμολογία.

Πολύ περίεργο ματς πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Λεβαδειακού. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να διαχειριστεί τις απουσίες του, την κόπωση και την πεσμένη ψυχολογία από τα πρόσφατα αποτελέσματα. Το καλύτερο γιατρικό θα ήταν ένα γρήγορο γκολ, πράγμα που επιτεύχθηκε με τον Γιώργο Τζαβέλλα στο 12ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο για τονΠΑΟΚ, θετικά με το γκολ και αρνητικά με την αποβολή του στο 23′. Σε μια λογομαχία με τον Μάντζιο τα πράγματα οξύνθηκαν, οι δυο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια κι ο Παππάς τους απέβαλε και τους δυο, δίνοντας μια περίεργη χροιά στο παιχνίδι και τις δυο ομάδες να αγωνίζονται με 10. Το πρώτο ημίχρονο δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις, πέρα από ένα δοκάρι του Περέιρα, όμως η επανάληψη έμελλε να είναι διαφορετική.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι δυνατά κι ο Φακούντο Περέιρα “πυροβόλησε” για δεύτερη φορά τον Σηφάκη κι έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να διαχειριστεί πιο άνετα την αναμέτρηση. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα, αλλά δυο αναγκαστικές αλλαγές, του Παπαδόπουλου και του Βίτορ, άλλαξαν τη μορφή της ενδεκάδας του αναγκαστικά, όπως και την ισορροπία του ματς. Ο Λεβαδειακός πίεσε, έχασε καλές ευκαιρίες, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ο Ιτάνζ φάνηκε σε απόλυτη ετοιμότητα. Όμως ο Κονέ μείωσε στο 80′ σε 1-2 και το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε γκραν γκινιόλ. Ο Παππάς αρνήθηκε όποια υποψία φάουλ υπήρχε υπέρ του ΠΑΟΚ που ήθελε να κερδίσει χρόνο, ενώ έδωσε πολύ εύκολα φάουλ στους γηπεδούχους, με αποκορύφωμα αυτό του 93ου λεπτού, πάνω στη γραμμή της περιοχής.

Τελικά η νίκη ήρθε για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη λόγω του πάθους, της ευστοχίας και του πείσματος των ποδοσφαιριστών να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Σκέμπης (58′ Γιακουμάκης), Γεωργιάδης (86′ Νικολακάκης), Μάγκας, Βούκσεβιτς, Τομάς, Σάντσες (30′ Σοτέλο), Μιλοσάβλιεφ, Κονέ, Γκόμεζ

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ (63′ , Τζαβέλλας, Ρατς, Μαντούρο, Κάτσε, Περέιρα (89′ Σαββίδης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος (53′ Γκολάσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ