Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

"ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ" ΓΙΑ 55 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το "Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας" στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του, σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε και φέτος την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο "Δέματα Αγάπης" προσφέροντας σε 55 οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης, δέματα με τρόφιμα που προσέφεραν τα μέλη του και πολλές γνωστές βιομηχανίες και επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χάρης Αηδονόπουλος, ο οποίος συνεχάρει το "Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας" και τα μέλη του για την πρωτοβουλία τους, ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Τριαντάφυλλος Πετινίδης, ο οποίος μετέφερε στην εκδήλωση τον χαιρετισμο του Υπουργού κ. Γιώργου Ορφανού, πολλά μέλη του "Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας"και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Ντίνος Κωστόπουλος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν και φέτος στην επιτυχή προσπάθεια για την συγκέντρωση των "Δεμάτων Αγάπης" τονίζοντας ότι στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι, αφενός να δώσουμε ανακούφιση, ελπίδα, αλληλεγγύη και χαρά στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω της οικονομικής κρίσης, ειδικά τώρα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αφετέρου, να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερους ανθρώπους σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.Τέλος, στον χαιρετισμό του ο πατήρ Μακάριος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του "Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας" και ευχήθηκε σε όλους η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει σε κάθε ελληνική οικογένεια, υγεία, γαλήνη, δύναμη και πίστη ότι θα σύντομα ξεπερασθούν τα δεινά που έφερε στον τόπο μας η κρίση.

Τα "Δέματα Αγάπης" γέμισαν φέτος γνωστές βιομηχανίες και επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, η ΕΣΤΙΑ Αρτοποιεία A.E., η βιοτεχνία ενδυμάτων JEREMY BOY Θ. Παπαχρήστου, τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών LORD BYRON, η εταιρία ειδών επικοινωνίας EXTRA LINE ΕΠΕ, η βιομηχανία ζυμαρικών EURIMAC Α.Ε. (Μακαρόνια ΜΑΚΒΕΛ), τα ζαχαροπλαστεία ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ, η αλευροβιομηχανία Αφοι ΚΕΡΑΜΑΡΗ (Αλεύρι "ΜΑΝΑ") και το ΚΑΦΕ "ΖΩΓΙΑ" (Βενιζέλου 1).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ