Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Το νέο film της Honda πρέπει να το δεις!

Η Honda μας είχε προετοιμάσει τόσο καιρό με τα teaser-trailer της νέας της διαφημιστικής καμπάνιας για το Honda Civic Type-R αλλά προφανώς ελάχιστοι περίμεναν κάτι αντίστοιχο.
Το νέο film με το οποίο η φίρμα λανσάρει το πολυαναμενόμενο «τάπερ» νέας γενιάς είναι ένα διαδραστικό video του οποίου τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Daniel Wolfe και το εγχείρημα όπως θα καταλάβετε ήταν αρκετά δύσκολο. Ο τίτλος του είναι "The Other SIde" και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι φυσικά το ότι ο θεατής επεμβαίνει όποτε θέλει ώστε να δει και τις δύο πλευρές του Honda Civic.

Την ήρεμη eco friendly στην απλή έκδοση αλλά και την άγρια περιπετειώδη στην έκδοση Type-R. Τεχνικά η ιδέα είναι εξαιρετική και σίγουρα θα την απολαύσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην σελίδα της Honda Video στο YouTube, να βάλετε full screen και να πατήσετε το R στο πληκτρολόγιό σας.

Προσοχή! Το video μπορείτε να το δείτε σωστά μόνο στο κανάλι της Honda στο YouTube. Παρακάτω ακολουθεί το trailer που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό.





Κοινοποίηση από το highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ