Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Στα «δίχτυα» της εφορίας δύο γνωστοί επιχειρηματίες: Δηλώνουν άποροι, αλλά κάνουν χλιδάτη ζωή!

Μπορεί άραγε να δηλώνει κάποιος άπορος και ταυτόχρονα να κάνει διακοπές στα πιο ακριβά σαλέ της Ελβετίας, να είναι καθημερινά στα lifestyle περιοδικά και να είναι γνωστός για τις νυχτερινές εξορμήσεις του στα πιο «in» μαγαζιά της παραλιακής, του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων;

Σύμφωνα με το capital, μια παρέα νέων Ελλήνων επιχειρηματιών έπεσε στα «δίχτυα» της εφορίας, καθώς, ενώ δήλωναν άποροι και πτωχευμένοι, την ίδια στιγμή έκαναν ζωή χαρισάμενη! Και οι δύο επιχειρηματίες, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, είναι γνωστοί σε όλα τα «καλά» στέκια της Αθήνας, οι φωτογραφίες τους από νυχτερινές εξορμήσεις είναι σε όλα τα περιοδικά ποικίλης ύλης, ενώ ο ένας εξ αυτών είναι γνωστός και για τον δεσμό που διατηρεί με κυρία της τηλεόρασης.

Οι μηχανισμοί της εφορίας κινήθηκαν προς την κατεύθυνση του φορολογικού ελέγχου των δύο επιχειρηματιών, με σκοπό να διαλευκάνουν τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι χαρακτηριστικό πως, ενώ ο ένας επιχειρηματίας βρίσκεται υπό πτώχευση, πέρυσι, μαζί με την παρέα του, πέρασε τις χειμερινές διακοπές του στην Κουρσεβέλ της Ελβετίας.

Ο ένας θαμώνας ασχολείται με το εμπόριο, αλλά η εταιρεία του κατέρρευσε, ενώ ο άλλος έγινε γνωστός από τα χόμπι του όσο και από τη θορυβώδη σχέση του με γνωστή τηλεπερσόνα. Το ενδιαφέρον των ελεγκτικών μηχανισμών κίνησε το γεγονός ότι ο βίος του παραμένει ακριβός και κλείνει μόνος του τα μαγαζιά του. Όπως εξηγούσε αρμόδια πηγή, «προφανώς δεν μας ενδιαφέρει πώς χαλάει κάποιος τα χρήματα που νομίμως έβγαλε, αλλά προφανώς μας ενδιαφέρει αν εμφανίζεται φορολογικά σχεδόν άπορος και ζει στη χλιδή στην Ελβετία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ