Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Κρύβονται οι γονείς της Αλβανίδας μετά την προκλητική εμφάνιση

H Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Μπλεόνα Κβερέτα, αποκαλούμενη και «Μαντόνα της Αλβανίας» κατάφερε να τραβήξει την προσοχή με το «φόρεμα» το οποίο φόρεσε στα American Music Awards, καθώς το διχτυωτό ρούχο δεν έκρυβε απολύτως τίποτε.

Τα σχόλια που προκάλεσε αυτή η «τσίτσιδη» εμφάνιση, έχουν προκαλέσει πρόβλημα στους γονείς της, οι οποίοι ντρέπονται να εμφανιστούν στην συντηρητικών αρχών κοινωνία της πόλης τους.

Αυτό αποκάλυψε η ίδια η Μπλεόνα, που εξήγησε πως ο πατέρας και η μητέρα της ντράπηκαν τόσο πολύ από αυτό που είδαν, ώστε να μην θέλουν να βγουν από το σπίτι τους!

Η τραγουδίστρια όμως δεν πτοείται από αυτό. Φέρεται μάλιστα να είπε στους γονείς της: «Είναι καλό αυτό που συνέβη! Εμπιστευτείτε με!».

Και επειδή την απασχόλησε ίσως περισσότερο από την γνώμη των γονέων της τα σχόλια που έγιναν στα social media για το «φόρεμά» της, καθώς ειπώθηκε ότι ήταν … αγνώστου σχεδιαστή, διευκρίνισε πωςπρόκειται για μια haute-couture δημιουργία, δια χειρός Shahla Dorriz, το οποίο «ράφτηκε» πάνω της, κάτι που πήρε περισσότερες από πέντε ώρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ