Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Επίθεση με τσεκούρι σε αστυνομικούς επειδή τους σταμάτησαν για έλεγχο στο Χρυσοχώρι Καβάλας

Η προσπάθεια αστυνομικών να ελέγξουν δυο άνδρες 39 και 34 ετών που επέβαιναν σε ΙΧ στο Χρυσοχώρι Καβάλας εξελίχθηκε σε εφιάλτη...

Αφού χτύπησαν τους αστυνομικούς ένας εξ αυτών με τσεκούρι απείλησε τους αστυνομικούς - που πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα- και στη συνέχεια άρχισε να χτυπά με το τσεκούρι το περιπολικό.

Το επικίνδυνο περιστατικό εξελίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Χρυσοχώρι Καβάλας, όταν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης επιχείρησαν να προβούν σε έλεγχο των δύο επιβατών ύποπτου οχήματος.

Οι επιβάτες δεν φάνηκαν πρόθυμοι να δεχθούν τον έλεγχο και αφού έβρισαν τους αστυνομικούς βγήκαν απο το όχημα και τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους ελαφρά με τα χέρια στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο 39χρονος κρατόντας τσεκούρι απείλησε τους αστυνομικούς. Εκείνοι πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό, καλώντας τον 39χρονο να πετάξει το τσεκούρι.

Εκείνος δεν πτοήθηκε και άρχισε να χτυπάει το ... περιπολικό προκαλώντας ζημιές.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν αστραπιαία στο αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο δραστών, στο σπίτι του 39χρονου, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν μεταξύ άλλων τέσσερις σπάθες, συνολικού μήκους από 48 έως 95 εκατοστών, δύο τσεκούρια – μπαλτάδες, μεταλλικά αντικείμενα και τεμάχια από σωλήνες χαλκού, αλυσοπρίονο και οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ