Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

«Τα Ιαματικά πετάνε»

Την νέα αναπτυξιακή προοπτική του Ιαματικού Τουρισμού και του Τουρισμού Υγείας στην χώρα μας σηματοδότησε η παρουσία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στην Philoxenia 2014. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης δόθηκε η δυνατότητα στα στελέχη του ΣΔΙΠΕ να προωθήσουν το όραμα της αυτοδιοίκησης για το Θερμαλισμό και τον Τουρισμό Υγείας καθώς ήταν πολύ έντονο το ενδιαφέρον τόσο από επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου όσο και από πολλούς επισκέπτες των Ιαματικών Πηγών.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της Υπ. Τουρισμού κ.Κεφαλογιάννη και του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου κ.Λιάσκου στο περίπτερο του Συνδέσμου.

Η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε χαρακτηριστικά «τα Ιαματικά τον τελευταίο καιρό πετάνε, γίνεται πραγματικά πολύ καλή δουλειά»

Πραγματοποιήθηκαν ακόμη συναντήσεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΔΙΠΕ με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και βέβαια την τελευταία ημέρα έγινε η κλήρωση όπου ένας τυχερός κέρδισε 2 αεροπορικά εισιτήρια για οποιοδήποτε εσωτερικό προορισμό, προσφορά της αεροπορικής εταιρείας SKY EXPRESS και άλλοι οκτώ τυχεροί κέρδισαν διανυκτερεύσεις με ιαματικά λουτρά στις λουτροπόλεις Απολλωνίας, Λουτρακίου Αριδαίας, Κρηνίδων Καβάλας, Λαγκαδά, Σιδηροκάστρου Σερρών και Σμοκόβου Καρδίτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ