Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Κοντή, καστανή, με κυτταρίτιδα, ραγάδες και ακμή η... εναλλακτική «Barbie»! (φωτογραφίες και video)

Καστανή, πιο κοντή, με κυτταρίτιδα, σπυράκια, ραγάδες και αναλογίες μιας «πραγματικής» γυναίκας είναι η κούκλα Λάμιλι, το αντίπαλο δέος της Barbie, που μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ.

Η Λάμιλι είναι δημιούργημα του 26χρονου Νικολάι Λαμ, ενός νεαρού γραφίστα από το Πίτσμπεργκ των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος ήθελε να σταματήσουν οι νέες κοπέλες να μεγαλώνουν με μηνύματα για ένα «μη ρεαλιστικό» πρότυπο του γυναικείου σώματος γα αυτό και στόχος του νέου αυτού προϊόντος είναι να δείξει ότι «είναι ωραίο να είσαι μια κανονική γυναίκα»



«Θυμάμαι ότι έψαχνα μια κούκλα για να κάνω δώρο. Όλες έμοιαζαν με μοντέλα. Δεν έχω κάτι με τα μοντέλα, αλλά δίνουν την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Ήθελα να δείξω ότι είναι πολύ ωραίο να μοιάζεις με έναν κανονικό άνθρωπο», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Λαμ ο οποίος ξεκίνησε τη Λάμιλι, δημιουργώντας στον υπολογιστή του την προσομοίωση μιας κούκλας που θα είχε τα μέσα χαρακτηριστικά μιας νεαρής γυναίκας 19 ετών.





Βάσει των στατιστικών του ομοσπονδιακού Κέντρο Πρόληψης Ασθενειών (CDC), αυτό σημαίνει μια γυναίκα με ύψος 163 εκατοστά, βάρος 68 κιλά και 85 εκατοστά περιφέρεια στήθους.



Τώρα, με ύψος 28 εκατοστά, η κούκλα προπωλείται προς 25 δολάρια και σύμφωνα με τον δημιουργό, έχουν ήδη γίνει παραγγελίες αξίας 220.000 δολαρίων.

Σημειώνεται ότι η Λάμιλι πάει «πακέτο» με 38 αυτοκόλλητα τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κούκλα για να της προσθέτει ακμή, κυτταρίτιδα και ραγάδες, ενώ από τον Ιανουάριο θα πωλείται μια τεράστια ποικιλία ρούχων για την κούκλα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ