Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣΕ 3-2 ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Οι παίκτες του Αναστασιάδη μπήκαν στο ματς φουριόζοι, βάζοντας μέσα στην... μικρή περιοχή και τους 11 παίκτες του Πανθρακικού. Και, μετά από δυο καλές ευκαιρίες, στην τρίτη ο Παπαδόπουλος πάσαρε στον Σαλπιγγίδη με την μπάλα να κοντράρει σε παίκτη του Πανθρακικού, ο "κοντός" ήταν μετά τους αμυντικούς, πλάσαρε τον Αθανασιάδη και ο επόπτης έφυγε στη σέντρα κάτι που έκανε και ο διαιτητής Θάνος. Έτσι έγινε το 1-0 στο 7΄.
Ο Δικέφαλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία εκείνη του Παπαδόπουλου στο 13΄ ο οποίος με κεφαλιά τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη.
Αυτά, στο πρώτο τέταρτο του ματς. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Δικεφάλου έκοψαν ταχύτητα με την ομάδα της Κομοτηνής να κερδίζει κάποια μέτρα. Αυτό το σκηνικό, όμως, είχε ως αποτέλεσμα στην μία και μοναδική τελική του Πανθρακικού στο 32΄ να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Ντιγκινί δέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή του Γλύκου, ο Κίτσιου... γύρισε κώλο (!) και ο παίκτης του Πανθρακικού σκόραρε με δυνατό συρτό σουτ.
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να επιτίθεται και να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου, ο Άγγελος βγάζει τον πολύ κακό Κίτσιου, βάζοντας στη θέση του τον Σκόνδρα. Αυτός, όμως, τα κάνει ακόμη πιο... σκατά, όταν χάνει τον Τσουμάνη και εκείνος στο 55΄γράφει το 1-2.
Στη συνέχεια έρχεται το τρίλεπτο 62΄-65΄στο οποίο ο Δικέφαλος ξαναγυρίζει το σκορ υπέρ του. Ο Παπαδόπουλος πρώτα με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 2-2 και κατόπιν ο Περέιρα, που μπήκε λίγο νωρίτερα στη θέση του Σπυρόπουλου (ο οποίος ξεφωνήθηκε από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ), με απευθείας χτύπημα φάουλ γράφει το 3-2.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.
Έτσι, ο Δικέφαλος πάει την Τετάρτη σΤο "Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην εξ αναβολής 6η αγωνιστική, με προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Bombardinho


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ